5 oktober 2005 - editie Purmerend
Zwemmen zonder zwembroek
Patrick was een zwemmer, dus dat betekende dat er zondags wel eens een wedstrijd gezwommen moest worden.

Maar er moet ook gezegd worden dat Patrick nogal eens vergeetachtig was. Wij met hem mee naar het sportfondsenbad. Dus je zou zeggen, tas met zwemkleren mee.

Patrick gaat in de auto zitten maar vergeet al zijn zwemspullen, deze stonden nog keurig in de gang. Wij stiekem zijn tas meegenomen en bij het zwembad vroegen wij waar zijn tas was en of hij soms in zijn blote kont ging zwemmen. Nou dat was niet de bedoeling zij hij. Toen vertelden wij maar dat wij zijn tas hadden meegenomen. Dus hij had weer eens geluk. Je zag hem denken zo van ‘’als ik die twee toch niet had’’.

Hij ging ook op waterpolo, dat leek hem wel leuk. Maar hij ging eerst wat posities uit proberen maar de meeste vond hij niet zo leuk. Keeper worden dat leek hem wel wat en het ging best goed. Maar ja, de bal komt ook wel eens heel hard op je af, en dan zag je hem onder water duiken tot grote hilariteit van een ieder.

Van bruidsjongen tot bruidegom
Hier zijn Patrick en Bianca bruidskinderen bij het huwelijk van onze oom en tante Truus en Karel. Patrick is hier 1 jaar en ik ben hier 5 jaar.

Het was een spannende dag voor ons. 5 oktober 2005 gaat hij zelf trouwen met zijn Anita.

Vorige pagina
Volgende pagina